Мед Атлант

У роздрібній торгівлі Івано-Франківщина посіла одинадцяте місце

Через роздрібну торгову мережу підприємств області, основним видом економічної діяльності яких є роздрібна торгівля, у січні–травні 2018 році населенню реалізовано товарів на 8 млрд грн.

Йдеться і про юридичних осіб  та фізичних осіб-підприємців Прикарпаття. Індекс фізичного обсягу обороту роздрібної торгівлі у порівняних цінах до січня-травня попереднього року (враховуючи індекс споживчих цін) становив 107% (в Україні – 106,1%), про це  інформує головне управління статистики. За індексом фізичного обсягу обороту роздрібної торгівлі у порівнянних цінах Івано-Франківщина посіла 11 місце серед регіонів держави.

У розрахунку на одну особу населення у січні–травні поточного року у середньому за місяць підприємствами (юридичними особами) та фізичними особами–підприємцями, основним видом економічної діяльності яких є роздрібна торгівля, реалізовано товарів у роздріб на 1161 грн (в Україні – на 1672 грн).

Через торгову мережу підприємств (юридичних осіб) продано товарів на 4,8 млрд  грн, що у порівнянних цінах на 6,8% більше обсягу січня–травня 2017 році. За індексом фізичного обсягу роздрібного товарообороту підприємств у порівнянних цінах Івано-Франківщина посіла 10 місце серед регіонів держави.

Читайте також: На Прикарпатті на лікаря припадає понад 150 пацієнтів

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...