Мед Атлант

У Буковелі стартували масштабні дитячі змагання з міні-футболу. ФОТО

За сприяння громадського руху Олександра Шевченка “Країна гідності і правди” у туристичному комплексі “Буковель” уже третій рік поспіль відбуваються дитячі змагання із міні-футболу “Bukovel Football Cup”.

Цього разу у Карпати з’їхалися команди з усієї України: Києва, Хмельницького, Одеси, Львова, Кропивницького, Тернополя.

Змагання відбуваються у три етапи, оскільки є дуже багато охочих взяти в них участь. Тому ми поділили турнір за різними віковими категоріями: 2008, 2009 та 2010 роки народження. Загалом у “Bukovel Football Cup” цьогоріч змагаються майже 30 команд. Такі турніри – можливість не тільки спробувати свої сили у міні-футболі, але й відпочити у мальовничих карпатських горах, – каже організатор змагань, президент спортивного клубу “Новатор” Руслан Сітарук.

У “Буковелі” створені комфортні умови для занять футболом, баскетболом, волейболом і звісно, для зимових видів спорту. Ми надаємо наші майданчики для різноманітних дитячих турнірів. Адже переконані: здорові діти – це здорова нація. Спорт формує характер. І що більше малюків буде залучено до різних секцій, то здоровішими та щасливішими вони зростатимуть, – сказав народний депутат України Олександр Шевченко.

На правах реклами

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...