Мед Атлант

Як у Калуші вулиці і під’їзди “плавали”. ФОТО/ВІДЕО

Після вчорашньої зливи під’їзди деяких багатоповерхівок Калуша повністю затопило. Вулиці й вулички міста перетворилися на справжні ріки.

Наслідками негоди діляться у групі “Типовий Калуш” містяни з різних районів міста.

Любко Більович продемонструвала відео під’їзду будинку на вулиці Біласа-Данилишина. У короткому ролику видно, як вода стрімким потоком стікає зі стін. Пізніше чоловік пояснив, що причина потопу – прорив водостічної труби у будинку.

Вода зі стін і труб будинку лилася й на вулиці Євшана. Відео свого затопленого під’їзду продемонструвала калушанка Ira Vasia Hanuschak. Під постом жінки жителі інших вулиць описують таку ж ситуацію. 

Калушанка Наталія Куцела: Таке саме на Стуса, 10, ще й проводку закоротило.

Наталія Омелько розповіла, що в будинку на вулиці Богдана Хмельницького, 20 така ж ситуація. Таня Мельник описує потоп на вулиці Пушкіна, а користувачка фейсбук Людмила Марусин розповідає, що затопило її квартиру на вулиці Грушевського, 88, адже з даху постійно протікає.

Фото плаваючої кухні в районі Підгірки завантажила у фейсбук Іванка Гарасимко.

“Плавати” калушанам довелося не лише у квартирах, але й на вулицях.

Завжди багатолюдну вулицю і зупинку біля місцевого технікума затопило. Фото в мережі поділився Андрій Тимків.  Руслан Капець показав, як у полоні стихії опинився елітний легковик.

В районі Підгірки розлився річковий потік.

В Івано-Франківську ситуація дещо краща, проте місцевим водіям довелося “поплавати” на вулиці Надрічній. Після вчорашньої негоди зник і недавно облаштований пляж на Набережній.

Читайте також: У селі на Прикарпатті старий дерев’яний міст обвалився з людьми. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...