Мед Атлант

Організатор порностудії з елементами копро, яка діяла у Франківську, вийшов з СІЗО і втік

Кіберполіцейські спільно  з прокуратурою виявили в Івано-Франківську групу осіб, яка займалася порнодіяльністю. Зокрема організатору та одній із моделей було обрано запобіжний  захід. Наразі відомо, що дівчина в СІЗО, а організатор вніс заставу і втік.

Нагадаємо, порнодіяльність в Івано-Франківську організував 31-річний житель Донецької області. Чоловік діяв спільно у змові з місцевими жительками. 10 січня в приміщенні де діяла порностудія працівники відділу Департаменту кіберполіції НП України спільно з працівниками прокуратури провели обшуки й вилучили комп’ютерну та іншу техніку. В порностудії, яка функціонувала в одній з місцевих квартир, як виявилось знімали не зовсім класичне порно. Виробники продукції збували її серед любителів копропорно. Це стало відомо з ухвали міського суду, яку опублікували в Єдиному реєстрі судових рішень 17 січня. Організатор для ведення своєї “діяльності” орендував в Івано-Франківську квартиру. У ній й відбувалися різноманітні збочення. З метою комерційної вигоди відео в подальшому збували у всесвітній мережі інтернет на тематичних сайтах.

12 січня суд обрав для “режисера” і однієї з “моделей” міру запобіжного заходу: донеччанин отримав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внести заставу у розмірі 140 тисяч гривень. Його співучасниця – місцева жителька – також сидить в СІЗО. Як альтернативу, суд визначив їй грошову заставу у розмірі 240 тисяч гривень.

Відомо, що слідчим управлінням ГУНП в Івано-Франківській області завершено до суду розслідування у кримінальному провадженні, зареєстрованому за фактом вчинення протиправних дій організованою групою осіб, що виразились у виготовленні з метою розповсюдження, розповсюдженні та збуті відеопродукції порнографічного характеру.

23 червня 2018 року до Івано-Франківського міського суду направлено обвинувальний акт щодо 3 осіб жіночої статі, за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 28, ч. 3 ст. 301 КК України, тобто за виготовлення з метою розповсюдження, розповсюдження та збуту відеопродукції порнографічного характеру, вчиненими повторно, організованою групою.

Організатора організованої групи слідчими було затримано на підставі ст. 208 КПК України у січні  цього року та судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави в сумі 140 тис 960 грн. Зловмисником було внесено заставу і зараз він перебуває у розшуку.

Читайте також: “Він знімав дитяче порно, а зараз бігає Тисменицею”, – комісію з прав дитину просять втрутитись у рішення суду

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...