Мед Атлант

Підтоплені будинки, зруйновані дороги і мости: наслідки негоди на Прикарпатті за минулу добу

Минулої доби, 29 червня, пожежно-рятувальними підрозділами області здійснено 13 виїздів для відкачування води. Для цього до роботи залучили 58 осіб.

Станом на 8 ранку 30 червня на території окремих районів Івано-Франківської області дощовими водами підтоплено 89 житлових, адміністративних та виробничих будинки, 1250 присадибні ділянки, розмито на річках 9 ділянок берегу, 5 берегоукріплень, одну дамбу, пошкоджено 5 автомобільних та два пішохідні мости, зруйновано 5 автомобільних доріг, пошкоджено 25 ділянок автодоріг.

ФОТО: Руслан Веселий.

За інформацією ПАТ “Прикарпаттяобленерго” електропостачання населених пунктів відновлено повністю станом на сьогодні. Про це МІСТУ повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту ОДА.

Впродовж доби 29 червня пожежно-рятувальними підрозділами в області здійснено 13 виїздів для відкачування води. Відкачано понад 700 м.куб. води, де було залучено 13 одиниць техніки та 58 чоловік особового складу.

На територіях підтоплених населених пунктів працюють комісії органів місцевого самоврядування по уточненню розмірів завданих збитків. Ситуація перебуває на особливому контролі.

Нагадаємо, на території Івано-Франківської області синоптики прогнозують продовження опадів. Рівень води в річках значно підвищився і подекуди сягає критичної точки.

Читайте також: У Меморіальному сквері впало дерево. ФОТО

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...