Мед Атлант

Прикарпатські рятувальники витягнули з річки двох осіб, мотоцикліста – з ями

Прикарпатські рятувальники вчора, 29 червня,  “боролися” не тільки з наслідками негоди, а мали надзвичайні ситуації. В них  вдалося врятувати людські життя.

29 червня о 10.48 до галицьких рятувальників поступило повідомлення від чергового фельдшера “швидкої”, що в м. Галич, р. Гнила Липа чоловік впав у воду і не може самостійно вибратися на берег та потребує допомоги. Рятівниками за допомогою мотузки та круга чоловіка піднято на берег ріки. На місці події медиками надано чоловіку допомогу. Потерпілий – громадянин 1968 року народження, житель м. Івано-Франківська, від госпіталізації відмовився.

Про це МІСТУ повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту ОДА.

Того дня до долинських рятувальників звернулися, що в м. Болехів водій мотоцикла не впорався з керуванням і впав у яму глибиною 5 метрів. Потерпілий з 1992 року  народження, житель м. Болехів. Рятівники витягнули з ями  чоловіка, внаслідок падіння він зламав ногу, потерпілого передали працівникам “швидкої” у задовільному стані.

Під вечір до гірських рятувальників, які забезпечують безпеку в Надвірнянському районі с. Зелене, під час масових заходів “Горгани Фест” звернулися люди з проханням надати допомогу туристу. Останній  громадянин 1984 року народження, житель м. Одеса. Він, прогулюючись гірським районом, вирішив перейти річку Бистриця-Надвірнянська в с. Зелене, де застряг серед річки. Рятувальники за допомогою мотузки та жилетів здійснили переправу туриста через річку.

Читайте також: Підтоплені будинки, зруйновані дороги і мости: наслідки негоди на Прикарпатті за минулу добу

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...