Мед Атлант

Вітер повалив шість дерев на Івано-Франківщині

На Прикарпатті через негоду, крім підтоплених домівок та зруйнованих мостів, не обійшлося без падіння дерев, які суттєво перешкоджали як водіям, так і пішоходам. Тим більше, становлячи загрозу для їх життя.

Про це МІСТУ повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту ОДА.

У 08:00 до калуських рятувальників поступило повідомлення про надання допомоги по розрізанню дерева, яке впало на проїжджу частину дороги в м. Калуш по вул. Підвальна. Працівниками за допомогою бензопили було розрізано дерево на частини та звільнено проїжджу частинку дороги.

Згодом, в 11.40, на до рятувальників Франківська  поступило повідомлення з проханням надати допомогу по різці впалого дерева за адресою вул. Нац. Гвардії біля буд. №19. За допомогою механізованого інструменту проведено різку дерева та складування у безпечну зону.

Така пригода сталася і на вул. О. Сорохтея в м. Івано-Франківську. Працівниками МАРС за допомогою механізованого інструменту проведено різку дерева.

Під вечір до рятувальників смт. Рожнятів поступило повідомлення від сільського голови с. Камінь, що біля проїжджої частини в с. Камінь, внаслідок удару блискавки у дерево, утворилася загроза падіння його на проїжджу частину дороги. Рятувальниками здійснено розпилення дерева та прибирання його на узбіччя дороги.

Пізно ввечері за адресою вул. А. Мельника в м. Івано-Франківську (Меморіальний сквер) також впало дерево.

Близько опівночі поступило повідомлення від чергового поліції Яремчанського МВ про те, що на автодорозі сполученням Татарів-Поляниця на проїжджу частину дороги впало дерево та частково перекрило рух транспорту. Рятувальники смт. Ворохта за допомогою бензопили проїжджу частину дороги звільнено від дерева.

Читайте також: Підтоплені будинки, зруйновані дороги і мости: наслідки негоди на Прикарпатті за минулу добу

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...