Мед Атлант

Підозрюваного у вчиненні смертельної ДТП в Отинії, який кинувся навтьоки, розшукали. ФОТО

Прикарпатськими правоохоронцями затримано  водія, який вчинив смертельну  ДТП  і  втік з  пасажирами   з  місця  події. За кермом перебував уже судимий чоловік, син  кримінального авторитета з 90-тих.

Нагадаємо, аварія сталася у смт. Отинія, що на Коломийщині, 30 червня.Зіткнулися “БМВ Х5” і “Део Ланос”. Автомобіль “БМВ” від  зіткнення відкинуло в огорожу. 

AutoLifeIF Телеграм та https://t.me/IF112

AutoLifeIF Телеграм та https://t.me/IF112

МІСТУ з власних джерел стало відомо, що водій “БМВ” втік з місця аварії. Згодом цю інформацію нашим кореспондентам підтвердили  у поліції. Більше того, за  кермом автомобіля водій перебував найімовірніше нетверезим. В автомобілі було чотири  особи: водій і три пасажири.  На це вказують джерела нашого  видання. Зі слів очевидців, “БМВ Х5” рухався на великій швидкості в бік Івано-Франківська, здійснивши обгін декількох машин,  допустив зіткнення з “Део Ланос”, який рухався в попутному напрямку та мав намір повернути ліворуч. Водій “Ланоса” загинув на місці.  Пасажира “Део” госпіталізовано до обласної  лікарні у Франківську.

Одного із  пасажирів затримано. Інші “накивали п`ятами” разом із водієм 30  червня.

Відомо, що 33-річного винуватця ДТП поліцейські станом  на 2 липня розшукали. Йому в суді мають обрати запобіжний захід на час слідства.

За фактом аварії  у поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення злочину передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Винуватцю загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо,  перед зіткненням надходило орієнтування  на лінію  “102”. Зі слів заявника, у м. Коломия водій “БМВ” поводить себе неадекватно на дорозі, рухаючись з  Івано-Франківська. У поліції це підтвердили. “БМВ” підрізало іншу машину на дорозі. Обурений водій вирішив зробити зауваження водію “БМВ”,  але почув у свій бік погрози. Більше того, заявнику погрожували предметом схожим на пістолет.  Про це чоловік заявив в поліцію. Додав, що автомобіль “БМВ” повернув на заправку. Коли прибули правоохоронці, то “БМВ” уже не було. Відео з камер спостереження вказує  на  те, що за кермом перебував “валентинівський стрілець”. Додамо,  що останньому не належить автомобіль, а тільки по довіреності.

Відео в чат-телеграм AutoLifeIF Телеграм та https://t.me/IF112

Читайте також: На Франківщині легковик перекинувся у ріку – двоє людей загинули. ФОТО

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...