Мед Атлант

Юна прикарпатська співачка перемогла на конкурсі в Грузії. ФОТО

Впродовж 26-30 червня в гостинному місті Батумі (Грузія) відбувався IV Міжнародний фестиваль-конкурс “Wonderland – з Грузії з любов’ю”. Участь взяли понад дві сотні талановитих співаків та хореографічних колективів з Німеччини, Грузії, Вірменії, Азербайджану, України, Білорусі віком від 5 до 25 років.

Змагалися учасники на узбережжі Чорного моря в залі Батумського державного музичного центру.

Україну на цьому фестивалі представляли колективи та виконавці з Одеси, Рівного, Луцька, Харкова та Івано-Франківська. Гран-прі фестивалю у вокальному жанрі отримала юна прикарпатська співачка Ірина Шегеда, яка виконала світовий естрадний хіт “Stone Cold” із репертуару Демі Ловато.

“Це перш за все неперевершене відчуття самоутвердження, та відчуття того, що праця вчителів, батьків та моя, як виконавиці, не є марною, – розповідає Ірина. – А також – це почуття радості та гордості за те, що я змогла гідно представити Україну та наше місто на міжнародному рівні”.

Крім цієї відзнаки, Ірина отримала спеціальний приз – право на безкоштовну участь у міжнародному фестивалі популярної музики в Німеччині.

Читайте також: Прикарпатець виграв забіг на 10 кілометрів у Тернополі. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...