Мед Атлант

На скандальній ділянці біля школи №24 забудовник зводить паркан – громада викликала поліцію. ФОТО

Сьогодні, 3 липня, на земельній ділянці біля школи №24, де місцеві мешканці хотіли облаштувати сквер, будівельна компанія “Вертикаль” почала зводити паркан.

Про це  у соцмережі написала   Женя Ступ’як. 
Дівчина нагадує, що керівник будівельної компанії обіцяв призупинити роботи до 19 липня, а мер – створити робочу групу, щоб вирішити  питанння. 
Аби запобігти будівницту, довкола робітників зібрались кілька десятків людей та викликали поліцію.
Натомість, засновник будівельної компанії “Вертикаль”  Олег Лєпєнін відповідає, що термін перемовин передбачався до  одного місяця, а не певного числа.
За цей час ми з‘ясували Абсолютну законність будівництва. В БК Вертикаль згідно договору дуже жорсткі терміни закінчення будівництва з власником земельної ділянки УСБУ, – пише Лєпєнін.

Нагадаємо, на Пасічній франківці борються із забудовником за клаптик зеленої зони. Будівельна компанія “Вертикаль” має намір забудувати землю двома десятиповерхівками. Натомість, мешканці прилеглих будинків проти будівництва, хочуть бачити на спірній території сквер. 

Після буремних громадських обговорень, що відбулись   18  червня, що відбулись  з народним обранцем Андрієм Строїчем та представниками будівельної компанії “Вертикаль,  жителі району прийшли на сесію міської ради. Тоді мер Івано-Франківська Руслан Марцінків підтримав громаду  та ініціював створення робочої групи задля вирішення проблеми. 

За перебігом подій слідкуйте на МІСТО.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...