Мед Атлант

Гімнастки з Івано-Франківська вражали своїми виступами глядачів у Парижі

З 14 до 22 червня спортивна команда Івано-Франківської СДЮСШОР №1 перебувала у м.Парижі (Франція) на спортивно-навчально-оздоровчому зборі з гімнастики спортивної.

У Департаменті освіти та науки Івано-Франківської міської ради повідомили, що до складу делегації входили 14 гімнасток, членів команди збірної області, переможці обласних, всеукраїнських змагань та міжнародних турнірів, 5 тренерів-викладачів школи, директор СДЮСШОР №1 Людмила Голіневич, заступник директора Департаменту освіти та науки  Маріанна Продан, заступник міського голови з гуманітарних питань Олександр Левицький.

Показові виступи гімнасток вразили глядачів своєю складністю та артистизмом, а французька публіка неодноразово аплодувала та вітала українських спортсменів стоячи.

Згідно з програмою проводились наступні заходи:

  • участь у святкуванні 140-річчя спортивного клубу “Ла Вайянте Кліші” м. Париж (Франція);
  • показові виступи гімнасток;
  • офіційна зустріч Олександра Левицького з мером міста Кліші Ремі Мюзо;
  • зустріч спортивної делегації на чолі з Маріанною Продан з керівником департаменту спорту Катрін Жерспо;
  • участь у навчально-тренувальному зборі та сумісних навчально-тренувальних заняттях.

Також для делегації підготували і культурну програму: екскурсії Парижем, відвідування Ейфелевої вежі, Нортердам де Парі, Лувру, Монмартру, Діснейленду, виїзд у Нормандію, Ла-Манш, прогулянка велопотягом.

Гімнастки з Івано-Франківська проживали у французьких сім’ях, де мали можливість ознайомитись з побутом своїх ровесників, відчули теплоту спілкування та дружні стосунки.

Читайте також: Прикарпатський лікар зіграє на чемпіонаті світу з футболу

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...