Мед Атлант

Прикарпатцям презентують гастрономічні локації та маршрути області

10 липня 0 11:00 год. у селі Жураки Богородчанського району відбудуться презентації локальних гастрономічних локацій і маршрутів Івано-Франківщини. Участь у заході безкоштовна.

Програмою передбачено презентації локальних гастрономічних локацій і маршрутів Долинського, Коломийського, Косівського районів, Яремчанщини і Верховинщини.

Як повідомив у соцмережі Фейсбук начальник відділу туризму управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій ОДА Vitaliy Perederko, кулінарний туризм –  це перспективний напрямок, адже він добре зарекомендував себе в країнах, багатих кулінарними традиціями і традиціями частування.

Кулінарні традиції Прикарпаття є особливим і унікальним туристичним ресурсом, який за умови ефективної стратегії активізує в’їзний і внутрішній туризм. Галицька, зокрема і гуцульська традиційна кухня, пропонує оригінальні страви з екологічно чистих продуктів. Для туристів екзотичними і смачними можуть бути такі традиційні страви як грибова юшка, банош, гуцульський борщ, пироги, терчіники, та багато інших. Із молока на Гуцульщині роблять чимало оригінальної продукції – бринзу, будз, гуслянку, чир, які варто включити в кулінарні тури, –йдеться у повідомленні.

Попередня реєстрація на захід – e-mail: [email protected].

Читайте також: У Коломиї Купала зустрічатимуть у компанії залізних птахів

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...