Мед Атлант

Долинянка перемогла у конкурсі мистецтв “Зоряний прибій” у Болгарії. ФОТО

На IV фестиваль-конкурс мистецтв “Зоряний прибій”, який відбувався у Болгарії ,переможницею-лауреатом І-ої премії у номінації “Естрадний вокал” у ІІ віковій категорії стала долинянка Аріна Гаврилишин.

Журі Конкурсу – справжні професіонали. Серед яких хореограф-постановник, переможець багатьох проектів Олександр Лещенко, автор пісень, музичний продюсер, актриса Світлана Тарабарова, заслужений діяч естрадного мистецтва України Станіслава Котелянська, повідомляють на офіційному сайті Долинської міської ради.

У захваті від фестивалю, від атмосфери. Залюбки взяла б участь іще раз, – ділиться емоціями Аріна Гаврилишин і каже, одразу хвилювалася, утім, коли вийшла на сцену, вмить себе опанувала і впевнено виконала музичний твір. – Дуже приємно спілкуватися з такими творчими людьми, які так само, як  я, закохані в музику й не можуть без неї жити. Найважче – це підготовка, бо вона займала багато часу. Але зусилля того варте! Отримала багато нових вражень та емоцій. Кожного разу, коли я отримую нагороду на конкурсі чи фестивалі, перша моя думка в голові – це обіцянка, що я обов’язково буду  ще краще співати! До рідного міста повертаюсь радісною і натхненною!

Дівчина запевняє, що себе жодного разу не налаштовувала на перемогу, а чітко розуміла: повинна максимально відповідально підійти до підготовки конкурсу, а тоді просто щиро вийти на сцену і не грати роль, а жити пісенним образом.

Коли ти сам настільки занурений в образ пісні, що в тебе трусяться руки та блищать сльози на очах, повірте – це неймовірні почуття, які варті зусиль!Мене можна назвати щасливою, адже займаюся улюбленою справою, яка надихає, – додає вона.

Талановита дівчинка говорить, що перемога — не тільки її заслуга, а  можна  цілком справедливо розділити порівно з  чарівною Галиною Курус, яка дуже старанно відноситься до своєї роботи, а тому дівчина вдячна їй за вклад в душу всіх тонкостей вокальної  справи.

На запитання, чи буває Аріні складно, адже завжди бути на висоті – це постійна робота над собою, вона по-дорослому відповідає:

Кожна справа чи захоплення потребує зусиль. Адже неможливо досягти чогось  без праці. Моя висота –  в моїй душі, коли мир наповнює моє серце. Коли я  натхненна, тоді  з легкістю вчу нову пісню, їду на конкурс чи виступаю на благодійному концерті для діток.

Що цікаво, музичні нахили доньки мама Оксана Маслій помітила ще у ранньому віці, тож не сумнівалася, що доні треба вчитися співу.

Нині за плечима Аріни уже багато музичних конкурсів і фестивалів, немало перемог. Це не перший вагомий конкурс, у якому донька здобула перемогу, – радіє успіхам доньки мама Оксана і додає, Арінка увесь вільний час присвячує музиці й співу. – Для неї взірець – її педагог. Донечка тягнеться, в усьому довіряє і наслідує. На цьому конкурсі журі, оцінюючи виступ дівчинки, сказало, що у неї по-дорослому поставлений голос. Звичайно, ця оцінка – заслуга не тільки сумлінної учениці, а й учителя.

На майбутній вибір і професію дорослі намагаються не впливати. Кажуть, не хочуть нав’язувати Аріні своє бачення і смаки. Утім, своє майбутнє талановита вокалістка не уявляє без музики. Зізнається, вона для неї головне, тож і з вибором майбутньої спеціальності вже визначилася.

Читайте також: Юна прикарпатська співачка перемогла на конкурсі в Грузії. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...