Мед Атлант

На Прикарпатті опівночі зіткнулись два легковики – водії травмовані. ФОТО

Дорожньо-транспортна пригода трапилася кілька хвилин по опівночі 6 липня між селами Черче та Підкамінь Рогатинського району.

Як встановлено правоохоронцями, 26-річний мешканець Івано-Франківська, керуючи автомобілем марки “Фольксваген пасат”, рухаючись ділянкою автодороги Н-09 “Мукачево-Львів”, у напрямку м. Львів на вказаному відрізку дороги не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки та допустив зіткнення із автомобілем “Тойота корола”, яким керував 46-річний житель Галича, інформують в прес-службі нацполіції.

Внаслідок ДТП водій автомобіля “Фольксваген пасат”, отримав політравму, вивих стегна, перелом колінного суглоба та доставлений до реанімаційного відділення Рогатинської районої лікарні. Інший водій також травмований йому діагностували забійні рани суглобів. За результатами проведеного медосвідчення водії – тверезі.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення злочину передбаченого ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортними засобами).

Читайте також: ДТП у Франківську: людину “затиснуло” в автомобілі. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...