Мед Атлант

Дорогу, яку болехівці блокували, обіцяють відремонтувати

Сьогодні, 10 липня, розпочалося засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків. Депутати обговорили зміни до Концепції розвитку автодоріг Івано-Франківщини на 2018-2020 роки.

Володимир Рачкевич, директор департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Івано-Франківської облдержадміністрації каже, що технічне питання:змінюються слова і назви. Проте на комісії анонсували ремонт доріг у Городенківському, Калуському, Рожнятівському та Тисменицькому районах. Не оминули Болехів.

Нагадаємо, у Болехові люди вийшли на протест: чиновникам дали час до кінця червня. Щодо розподілу дорожніх коштів по районах, то поки мова не йде. Спочатку – зміни технічні.

Заступник голови облради Василь Гладій зазначив, що планується витрачати більше коштів на ремонт вулиць комунальної власності. Обранці погодилися з цим. Володимир Рачкевич додав, що точного кілометражу цих доріг у департаменту ще немає, бо його ніхто до цього не вів централізовано. У департаменті є лише окремий кілометраж в кожному районі.

Читайте також: Більше не будемо стримувати людей, – прикарпатці погрожують знову блокувати дороги

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...