Мед Атлант

На Богородчанщині відбувся Всеукраїнський фестиваль “Прикарпатські співаночки”. ФОТО

У селі Космач Богородчанського району пройшов другий Всеукраїнський фестиваль “Прикарпатські співаночки”.

Близько сотні учасників з різних куточків України з’їхалися на святкове дійство Івана Купала та більше чотирьох годин тривав концерт за значної підтримки космачан і гостей фестивалю.

Мистецьке дійство було організоване заслуженим діячем естрадного мистецтва України поетом-піснярем Нестором Мартинцем за сприяння заступника голови облдержадміністрації Ярослава Паранюка, голови Богородчанської РДА Франка Єжака та голови Дзвиняцької ОТГ Миколи Волочія. Про це повідомили  у прес-службі Івано-Франківської ОДА.

На фестиваль прибули співзасновники Всеукраїнського творчого марафону “Мистецтво єднає Україну” поет-пісняр Іван Кушнір з Тернополя разом із своєю командою, до них приєдналися поет-пісняр Володимир Канюка з Житомирщини та співак, композитор Володимир Брай із своєю донечкою Даніелою з сонячного Закарпаття..

Зачаровували своїм співом Любомир Курташ з м. Долини та Віктор Стасюк. Щирими оплесками нагородили найменшу учасницю фестивалю Софійку Петрук і переможницю багатьох пісенних конкурсів Діану Гуменюк та її сестричку Аліну.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...