Мед Атлант

На Прикарпатті сварка між захмелілими братами завершилась ножовим ударом в живіт. ФОТО

Цієї ночі близько опівночі до поліції звернулись медпрацівники Калуської центральної районної лікарні з повідомленням про 33-річного пацієнта з тяжкими тілесними ушкодженнями: проникаючим ножове пораненням черевної порожнини.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка в ході першочергових слідчих дій з’ясувала, що потерпілий разом із своїм рідним братом та батьками проживають разом в одному будинку, інформують в прес-службі нацполіції.

Під час вечері, 10 липня, з розпиванням спиртного між захмелілими братами виник побутовий конфлікт, в ході якого 38-річний брат  вдарив ножем молодшого брата, спричинивши йому проникаюче ножове поранення нижньої частини живота. Потерпілого доставлено до лікувального закладу та проведено оперативне втручання. 

Зловмисника слідчі затримали у порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні злочину та обрання судом міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч.1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За такі дії зловмисникові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Читайте також: Громада власноруч облаштовує сквер на скандальній ділянці поблизу школи №24

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...