Мед Атлант

Директорка прикарпатського дитсадка виграла позов проти Управління освіти

Директорку одного з коломийських дитсадків притягнули до дисциплінарної відповідальності, втім жінка у суді довела свою невиновність.

Днями Коломийський міськрайонний суд розглянув справу за позовом до Управління освіти Коломийської міської ради про визнання незаконним та скасування наказу про притягнення до дисциплінарної відповідальності, інформує прес-служба суду.

Нагадаємо, директорка Коломийського ДНЗ № 21 за наказом начальника управління освіти Коломийської міської ради була притягнута до дисциплінарної відповідальності.

Позивачка вважала, що з її боку будь-яких порушень трудової дисципліни не було, а оголошення догани є наслідком неприязних стосунків з безпосереднім керівництвом.

Суд звернув увагу на те, що у наказі про накладення дисциплінарного стягнення не були вказані фактичні обставини, які стали підставою для застосування заходу дисциплінарного стягнення.

Суд задовольнив позовну заяву та визнав незаконним і скасував оспорюваний наказ, а також стягнув з Коломийської міської ради на користь позивачки 640,00 грн. сплаченого судового збору.

На рішення суду може бути подана апеляція протягом тридцяти днів.

Читайте також: Рятувальники гасили пожежу на Івано-Франківському комбінаті хлібопродуктів. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...