Мед Атлант

Франківські комунальники ремонтують малоповерхові будинки і гуртожитки

Тривають поточні роботи з ремонту житлового фонду та облаштування благоустрою прибудинкової території. Вчора міський голова Руслан Марцінків перевірив ведення ремонтів на об’єктах, що перебувають на балансі КП “Дирекція замовника”.

Серед житлового фонду, що перебуває на балансі комунального підприємства,  багато малоповерхових будинків, а також гуртожитків, які перейняли у власність громади. Саме останні, за словами міського голови Руслана Марцінківа, потребують найбільшої уваги комунальників.

Десятиліттями у гуртожитках не проводилося жодних ремонтів. Тому важливо, щоб тут виконали необхідні роботи для забезпечення належних умов проживання, – пояснив Руслан Марцінків.

Загалом ремонтні роботи – у розпалі. Як зазначив головний інженер КП “Дирекція замовника” Володимир Проданюк, станом на сьогоднішній день завершені роботи за 10 адресами. Відповідно до положення про проведення поточний ремонтів виконують роботи з благоустрою, заміні труб мереж опалення, водовідведення, ремонту покрівель, облаштування входів у під’їзди, заміни вікон на сходових клітках та інші.

Вже завершили облаштовувати прибудинкову територію на вул. Довженка, 10, 14, 11, 11а. Виконується заміна труб опалення на вул. Довженка, 10, 14, 9а, Мазепи, 175д. Також на Довженка, 11 (2-й під’їзд) приступили до заміни труб з водовідведення із заведенням їх в оглядовий колодязь. Не мен важливими є роботи із ремонтів покрівель. Останні, що завершили – за адресами: вул. Сорохтея, 41 та Горбачевського, 3, а зараз працюємо над виготовленням ПКД із заміни шатрової покрівлі на вул. Довженка, 14. Також виконуємо заміну вікон на сходових клітках, наприклад, на вул. Галицькій, 134 (два під’їзди), Національної Гвардії, 20, 22, а тепер взяли в роботу на вул. Чорновола, 134б, – розповів Проданюк.

Загалом різнопланові ремонтні роботи проводять за багатьма адресами. Все для того, щоб мешканці мали змогу жити в належних умовах.

Читайте також: На одній з вулиць Франківська встановили півсотні розумних ліхтарів

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...