Мед Атлант

На Прикарпатті затримали іноземця, який взяв у заручники співмешканку та погрожував вбити. ФОТО

Чоловік, який незаконно проживав на території країни, взяв у заручники свою колишню співмешканку та погрожував вбити її.

На місці події поліцейські провели  спецоперацію “Заручник” із залученням спецпідрозділу КОРД, звільнили жінку та затримали зловмисника,  інформують в прес-службі нацполіції.

Близько другої години ночі до поліції надійшло повідомлення від мешканки села Вікно Городенківського району про те, що вона чує крики сусідки. Поліцейські, які виїхали на місце події, встановили, що до сусідки заявниці приїхав її колишній співмешканець – 33-річний громадянин Туреччини. За попередньою інформацією, чоловік проживав на території країни незаконно.

Напередодні ввечері, дізнавшись, що він має намір до неї приїхати, потерпіла відвела дітей до сусідки. Почувши вночі крики, сусідка викликала поліцію.

На місце виїхали співробітники групи реагування патрульної поліції. Після того, як стало відомо, що іноземець утримує жінку та погрожує їй вбивством, за рішенням керівника поліції області Володимира Голубоша було залучено бійців спецпідрозділу КОРД та проведено спецоперацію.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Жінка не постраждала. Наразі з нею працюють медики.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч.1 ст.147 (Захоплення заручників) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення затриманому повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу.

Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Досудове розслідування триває.

Читайте також: Смерть на вашій совісті: мешканці незадоволені перевіркою будинку, де обвалився балкон з пенсіонеркою. ФОТО/ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...