Мед Атлант

У Коломиї полісмени передали матері дитину, яка у середмісті не могла розбудити п’яного батька. ФОТО

Вчора, 12 липня, пообіді  жителька Коломиї повідомила поліцію про дитину, яку залишили без нагляду на одній з вулиць міста. 

Як згодом з’ясували поліцейські, перехожа помітила заплаканого 6-річного хлопчика, який не міг привести до тями п’яного  батька. Чоловік просто заснув на землі, інформують в прес-службі нацполіції.

Хлопчик попросив незнайому відвести її до родича, який буцімто торгував на ринку. Втім, знайти його не вдалося, тож коломиянка зателефонувала до поліцейських, яким й передала дитину.

Працівники ювенальної превенції та групи реагування патрульної поліції разом з малюком повернулися до місця, де залишився сплячий батько. Проте чоловіка там не застали. Дорогою поліцейські розпитували дитину про матір і таким чином довідалися про ймовірне місце її роботи у Коломиї.

Невдовзі працівники поліції встановили особу матері, повідомили їй про знайденого сина та передали дитину 29-річній мамі, мешканці Коломийщини. Однак вже за півгодини ця жінка з дитиною знову потрапила в поле зору працівника ювенальної превенції. У товаристві кількох знайомих на вулиці у центральній частині міста мама з пляшкою горілки “відзначала” повернення сина.

За розпивання алкогольних напоїв у громадському місці жунку притягнуто до адміністративної відповідальності.

Читайте також: Прикарпатців просять допомогти встановити осіб, які викрали горщики з квітами. ФОТО

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...