Мед Атлант

В одній з франківських багатоповерхівок п’яний студент-іноземець переплутав квартири та вирвав дверну ручку. ФОТО

Франківка, повертаючись додому з магазину застала поруч своєї квартири іноземця, який тримав дверну ручку.

Жінка впізнала у молодику студента з Індії, якийнавідується в гості до співвітчизників, що мешкають поруч. Каже, коли зрозумів, що його зловили на спробі крадіжки, вів себе неагресивно і навіть сам перелякався, пише постраждала у соцмережі.

Я себе вела впевнено, і коли він пробував втікати, я його не відпустила і змусила ремонтувати двері. За цей час я подзвонила у поліцію і попросила щоб хтось приїхав. Дівчина диспетчер почала цікавитися, хто злодій і чому він поліз саме у нашу квартиру. Ніби ми самі винні, що він  до нас поліз. Після такого “допиту” полісменша заявила, що патрульні виїхали на інший виклик і приїдуть не скоро, – розповідає франківка.

За словами жінки, поліціянти прибули  через 40 хв і почали просити відпустити студента-іноземця. Мовляв, він бідний та завершує медуніверститет.

Полісменам було надзвичайно жаль цього нещасного хлопця, бо його можуть виключити. Потім вони сказали, що взагалі зробити нічого не можуть, б не є міграційною службою. Тільки коли почала фотографувати, працівники поліції проявили більшу ініціативу і навіть підказали як написати заяву. Тоді забрали студента і поїхали. Свідків вони не шукали, відпечатки не знімали, і фотографій ніяких не робили. Скидається на те, що бідного студента просто відпустять, – продовжує потеріпіла, зазначивши, що подібних здобувачів освіти в Україні слід депортувати. 

Прес-секретар патрульної поліції розповідає зовсім іншу версію подій:

Коли екіпажу прийшов виклик, патруль зателефонував до заявниці. Вона сказала, що чоловік спокійний і все гаразд. По ситуації – п`яний студент йшов до своїх друзів і переплутав поверх. Вирвав ручку від дверей не квартири жінки, а вхідних до загального коридору.  Жінка на камеру погодилася на компенсацію, оцінила збитки у 250 грн і взяла гроші.  Після цього у заявниці не тремтіла рука написати заяву про пошкодження майна. Студента, який не мав документів, відвезли до міграційної служби а поліцейський власноруч прикрутив дверну ручку на місце, – каже речник патрульних.

Читайте також: Власники “євроблях” залишаються під парламентом: озвучили вимоги і обіцяють вдатися до радикальних дій. ФОТО/ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...