Мед Атлант

Відомі імена переможців обласного чемпіонату зі стендової стрільби. ФОТО

В Івано-Франківську у спортивно-стрілецькому тирі «СВД Легіон» відбулись змагання зі стендової стрільби.

За першість змагалися любителі стрілецького спорту з Івано-Франківської та Львівської областей. В результаті перемогу здобув учасник зі Львова – 22-річний Василь Купчак.

Я уже 9 років займаюся спортом. Часто їжджу на змагання в Одесу, Київ, Львів та Харків. До Івано-Франківська завітав, щоб дізнатися, як розвивається це місто в стендовій стрільбі, і мені дуже сподобалось. А зокрема, ставлення і учасників, і організаторів до довкілля. Бо головне правило наше в стрільбі – зберегти природу. – Ділиться враженнями переможець.

Фото: Назар Смольнеков

Решта нагород дісталася учасникам з Івано-Франківська – Володимир Віконський посів друге місце, а Василь Віконський – третє.

Фото: Назар Смольнеков

Суддя міжнародного класу Віталій Грабовський зазначає, що в Івано-Франківській області десятиліттями не було стрільців високого рівня.

Однак сьогодні у мене виникло таке сподівання, що саме Івано-Франківськ стане місцем підготовки стрільців високого класу, які увійдуть у збірну команди України та виступатимуть на міжнародних змаганнях. – Розповів МІСТУ суддя.

Читайте також: В Івано-Франківську відкрили чемпіонат області зі стендової стрільби. ФОТО/ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...