Мед Атлант

Бойко розповіла, скільки франківців уклали декларації з лікарями

Кампанія збавила оберти, але це пов’язано з періодом літніх відпусток.

Про це під час оперативної наради у міського голови розповіла начальниця Управління охорони здоров’я Марія Бойко.

За її словами, за три місяці 114 тисяч 838 пацієнтів, 45% мешканців Івано-Франківська, вже уклали угоди з 224 сімейними лікарями. Це орієнтовно 1200-1500 декларацій у день.

Окрема увага до людей з обмеженими можливостями. До них їздимо додому. Декларації з лікарями підписали 3300 таких осіб, – додає Бойко.

Міський голова Руслан Марцінків поставив за мету, аби в місті уклали 300 тисяч декларацій. Мовляв, це дозволить отримати медицині Івано-Франківська отримати додаткові кошти.

Документи, які необхідні для підписання декларації з лікарем:

-ПАСПОРТ (або інший документ, що посвідчує особу – тимчасове посвідчення громадянина України; посвідка на постійне проживання в Україні; посвідчення біженця; посвідчення особи, яка потребує додаткового захисту;

– ІДЕНТИФІКАЦІЙНИЙ НОМЕР
Якщо підписується декларація з педіатром – необхідне СВІДОЦТВО ПРО НАРОДЖЕННЯ ДИТИНИ та ДОКУМЕНТИ (паспорт та код) ОБОХ БАТЬКІВ або ОПІКУНІВ.

Основний спосіб заповнення декларації:

ЕЛЕКТРОННИЙ: лікар вносить дані в систему
ВАЖЛИВО: Декларація з’явиться в системі після подвійної авторизації: лікар попросить назвати код, який надійде пацієнту СМС-повідомленням.
Якщо у пацієнта немає мобільного телефону, лікар сфотографує чи відсканує документи пацієнта, щоб долучити їх до декларації.
Потім лікар роздрукує декларацію, яка підписується у 2-ох примірниках (один із них залишається у пацієнта), – і з цього моменту пацієнт може звертатись до лікаря у будь-який час.

Читайте також: З новими гравцями та з новими силами: команда “Прикарпаття” готова до матчів Першої ліги

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...