Мед Атлант

Марцінків про перекриття доріг: Приходьте у міськраду, приковуйтеся кайданками, але не ускладнюйте життя іншим

17 липня оперативну нараду у міськвиконкомі очільник Івано-Франківська розпочав із заяви: Руслан Марцінків звернувся до представників різних структур та мешканців міста стосовно перекриття доріг – як радикального методу вирішення певних питань.

Я всіх попереджаю, всі служби. Якщо буде перекриття дороги і таким чином хтось намагатиметься вирішити проблеми – ми ніякі переговори з тими людьми вести не будемо. Йдуть вибори. І багато хто спробує так вирішити свої інтереси, – сказав міський голова.

Також Руслан Марцінків закликав представників поліції не телефонувати йому у випадку виникнення таких ситуацій.

Поліція, до мене не дзвонити. Перекриття дороги – це ваша проблема. Ще раз подзвоните – я не підніматиму слухавку, – пригрозив мер.

Заступник начальника Івано-Франківського відділу поліції ГУ НП в Івано-Франківській області Володимир Гаврилаш відповів, що вони не мають компетенції вирішувати такі питання.

Ми не компетентні дати відповідь на питання про забудови. Те, що вони перекрили дорогу – це одне. Але вирішувати такі конфлікти – не наша робота, – сказав Гаврилаш.

Міський голова ще раз зазначив, що на такі провокації представники міської влади вестися не будуть.

Приходьте в міську раду, можна прикуватися кайданками – як один з депутатів. Будь-що робіть. Але не ускладнюйте життя іншим мешканцям міста. Я забороняю всім працівникам брати участь у таких дійствах. Хай спецслужби між собою розбираються самостійно, – підсумував Руслан Марцінків.

Нагадаємо, пасічнянська громада, яка бореться із забудовником за землю, перекрила 16 липня вулицю Галицьку.Адже перед перекриттям, у школі №24, яка знаходиться поблизу скандальної ділянки землі, мешканці чекали міського голову Руслана Марцінківа, щоб обговорити проблему. Але мер не прийшов, а призначив зустріч на 18 годину, 16 липня. Мешканці прийшли і вимагали пояснень. 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...