Мед Атлант

Я їх дуже люблю і буду боротися за них, – мати, яка регулярно садила своїх дітей на ланцюги. ВІДЕО

Як писало МІСТО, на Прикарпатті малолітні діти втекли з дому, бо матір прив’язувала їх ланцюгом до батареї. ФОТО

12-річну доньку мати роздягла та прикувала ланцюгом до батареї у спальні. На рік молодшого сина посадила на ланцюг у ванній. Сама на цілий день пішла на роботу. Діти примудрилися визволитися та побігли до бабусі, що живе неподалік. Приголомшена жінка від камери ховається, проте усе розповідає в сюжеті ТСН.

Біля онуки вона поставила тарілку супу з сухариками і відро – замість туалету. А онука прив’язала у ванній до крану. Він вхитрився заховати гайковий ключ. Ним він і відкрутив кран, коли мати пішла з дому. Потім пішов звільняти сестру: відрубував сокирою куски ланцюга, – розповідає жінка.

Ланцюги на шиях онуків бабуся помітила не одразу, бо ті заховали їх під одягом. Потім сказали, що так гралися із сусідським хлопчиком. Жінка повірила, адже досі жодного разу на матір діти не скаржилися.

Дідусь зняв з онуків ланцюги і вони начебто пішли додому. Серед ночі діти вирішили втекти з села. Три кілометри йшли пішки до сусідньої Городенки. І заховалися у закинутому приміщенні, де їх і знайшли поліцейські. Їм діти і розповіли, як їх “виховувала” мама після розлучення з батьком: на ланцюги садила не вперше, не раз піднімала руку.

На тілі дівчинки є синці. Буде призначено судово-медична експертиза, яка встановить, коли саме вони були спричинені, – розповідає начальниця відділу ювенальної превенції ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області Алла Бойчук.

Сусіди здогадувалися, як жінка виховувала своїх дітей. Навіть анонімно зверталися до соцслужб. Там розповідають, що у родину навідувалися їх працівники, поліція та психолог. Але жодних підтверджень скарг на матір не виявили. Та й діти в один голос запевняли: їхня мама – найкраща в світі.

А боялися розказати, бо мама пригрозила, що спалить хату, – каже бабуся.

Мати погодилася спілкуватися з журналістами телефоном. Та пояснити свій вчинок так і не змогла:

В мене було дуже-дуже складне життя, дуже складне. І, значить, є якась причина, чому я таке зробила. Я своїх дітей дуже люблю і буду боротися за них з останніх сил.

Поліція планує оголосити жінці підозру. За знущання їй загрожує до восьми років позбавлення волі.

Мати регулярно садила своїх дітей на ланцюги

На Прикарпатті 12-річну доньку мати роздягла та прикувала ланцюгом до батареї у спальні. На рік молодшого сина посадила на ланцюг у ванній. Сама на цілий день пішла на роботу. Діти примудрилися визволитися та побігли до бабусі, що живе неподалік. У поліції зазначили – на ланцюги мама садила не вперше, не раз піднімала руку. Більше відео дивіться на сайті http://tsn.ua/video/video-novini

Опубліковано ТСН Понеділок, 16 липня 2018 р.

Читайте також: Іноземця, який погрожуючи ножем захопив заручницю на Прикарпатті, взяли під варту

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...