Мед Атлант

Перевірка триває: у франківській водоймі, де за день загинуло майже 10 кг риби, спустять воду. ФОТО

Сьогодні чиновники і компетентні служби провели виїзну нараду біля водойми колишнього Лісокомбінату . Нарада відбулася на вул. Товарній.

Відтак, прийнято рішення приступити до спуску води. Ці роботи проведе КП “Івано-Франківськводоекотехпром”. Про це повідомив міський голова на публічній сторінці у  фейсбук.

Це допоможе вияснити наявність шляхів потрапляння забруднень чи стоків до водойми. Після того, як озеро почистимо – запустимо воду. А для того, щоб водойма перебувала у належному стані, віддамо її на баланс водоканалу.

Марцінків зауважив, що по цьому випадку також працюють спеціалісти різних напрямків, аби з`ясувати причину гибелі риби.

Хочу зазначити, що тут впродовж трьох днів працюють спеціалісти головного управління держпродспоживслужби в області, обласного лабораторного центру, відділу ДСНС, управління з питань надзвичайних ситуацій МОР та ДПО, управління державного агентства рибного господарства в області. Взято проби води на лабораторні дослідження. Наразі результатів ще немає, тож назвати причин поки не вдається. Відповідні служби виловлюють та утилізовують мертву рибу, – проінформував міський голова Івано-Франківська.

Читайте також: Блокування дороги Калуш-Миколаїв: люди пригрозили, що не дадуть провести жнива, якщо до них не дослухаються. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...