Мед Атлант

“Віталька” закликав онкохворого сина бійця АТО триматися і одужувати. ВІДЕО

Актор і автор популярних розважально-гумористичних телепередач “Віталька” підтримав онкохворого сина ветерана АТО Станіслава Фармугу.

Нагадаємо, хлопчику необхідні кошти на лікування. Як повідомляло МІСТО, 10-річний Станіславчик Фармуга  – син ветерана АТО Андрія Фармуги. Нещодавно у хлопчика виявили гострий лейкоз – рак крові.

Наша армія благодійників з кожним днем зростає!!!! І сьогодні до нас долучився відомий актор комедійного серіалу “Віталька” @Garik Bircha (Гарік Бірча). Як стало мені відомо, наш Станіслав обожнює цей серіал і тому ми не могли йому відмовити у відеозверненні від кумира!!!! Отож, відеопривіт від Вітальки!,  – написав волонтер Денис Грита на сторінці на підтримку хворого.

Доброго всім ранку!!! Наша армія благодійників з кожним днем зростає!!!! І сьогодні до нас долучився відомий актор комедійного серіалу «Віталька» @Garik Bircha (Гарік Бірча). Як стало мені відомо, наш Станіслав обожнює цей серіал і тому ми не могли йому відмовити у відеозверненні від кумира!!!! Отож, відеопривіт від Вітальки!!!!P.S. Окрема подяка @Юрій Король за допомогу. От що значить родина КВН;))Більше інформації на сторінці офіційної спільноти фейсбук – “Ми допоможемо разом! Офіційна спільнота Станіславчика Фармуги”:https://www.facebook.com/groups/help.farmuga.stanislav/Реквізити для перерахунку коштів для фізичних осіб:Карткових рахунок ПриватБанк – 5168 7573 6708 7915Одержувач – Фармуга Андрій ВасильовичКонтактні дані:Андрій (батько дитини) +38 099 286 19 56Офіційна сторінкана на сайті GoFundMe: gofundme.com/together-with-stanislav-farmugaPay Pal: yuliyapavlova@gmail.com (вказуємо хештег #togetherwithStanislav)#togetherwithStanislav#тещозаставляєцінуватижиття

Опубліковано Денисом Бондарчук-Гритою Середа, 18 липня 2018 р.

Більше інформації на сторінці офіційної спільноти фейсбук – “Ми допоможемо разом! Офіційна спільнота Станіславчика Фармуги”
Реквізити для перерахунку коштів для фізичних осіб:
Карткових рахунок ПриватБанк – 5168 7573 6708 7915
Одержувач – Фармуга Андрій Васильович

Контактні дані:
Андрій (батько дитини) +38 099 286 19 56

Офіційна сторінкана на сайті GoFundMe

Pay Pal: [email protected] (вказуємо хештег #togetherwithStanislav)

Нагадаємо, в Івано-Франківську у мікрорайоні Пасічна вихідними відбувся масштабний гастрономічний фестиваль “Станіславська Мармуляда” на підтримку хлопчика.

Читайте також: Франківці просто неба привітали хворого сина бійця з Днем народження. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...