Мед Атлант

Доброволець підпалив себе під стінами Міністерства оборони. ВІДЕО

Доброволець Сергій Ульянов підпалив себе біля Міністерства оборони на знак протесту проти звільнення його з армії.

Таким чином Ульянов намагався привернути увагу міністра оборони Степана Полторака і начальника Генерального штабу ЗСУ Віктора Муженка до акції протесту добровольців, які вимагають визнати їх рівноправними учасниками бойових дій.
Відео: zik.ua

Два роки триває судова тяганина бійця одного із підрозділів сил спеціальних операцій ЗСУ Сергія Ульянова. Він вимагає визнання рівних прав добровольців із учасниками бойових дій. На знак протесту під Міністерством оборони чоловік облив себе горючою сумішшю і підпалив, – йдеться у повідомленні.

Ульянов розповів телеканалу, що тривалий час добровольці не могли поспілкуватися з представниками Міноборони, минулого року навіть голодували під стінами відомства. Вони вимагали, аби права усіх бійців, які воювали на фронті, були рівними за законом.

Закінчилось все тим, що хлопців відправили як військовослужбовців на військово-лікарську комісію у госпіталь. Там нас списали за усіма старими болячками, у кого були контузії та інше. За цей час командувач Сил спеціальних операцій нас перевів незрозумілими указами в особисте розпорядження, і після проходження ВЛК мене за один день вкотре вигнали, – сказав Ульянов.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...