Мед Атлант

Брудна білизна та хробаки у раковині: як живуть породіллі в обласному перинатальному центрі. ФОТО

У соцмережі з`явились світлини умов перебування в Івано-Франківському обласному перинатальному центрі.

Вікторія Харандюк показала одну з палат, де змушені проживати новоспечені мами. Фотографіями вона поділилась на особистій сторінці у Фейсбук. 

Видають “найчистішу” постіль; Поламана тумбочка одна на двох; А таким матрацам вже давно місце на смітнику; Санітарія на “найвищому” рівні. Вже мовчу про кімнати особистої гігієни. Як то так підмиватись, щоб нічого не ципанути? У душовій тече кран, у туалетах нестерпний сморід. З раковини вилазять черв’яки, – йдеться у повідомленні Вікторії.

При цьому, зазначає дівчинка, з пацієнток під примусом вимагають сплачувати благодійні внески: для мешканців міста один тариф, для селян – інший.

Вже як берете ті благодійні внески, то зробіть порядок у своїх відділеннях!, – обурюється франківка.

Люди не приховують свого обурення у коментарях до посту. Не одна жінка підтвердила, що була змушена народжувати у таких умовах. Відреагували й представники правоохоронних органів. Заступник начальника управління патрульної поліції в області Андрій Тірон каже, що громадськість повинна взяли дану ситуацію на власний контроль.

Я перший хто готовий у вільний від служби час долучитись до громадськості в проведенні моніторингу, – підкреслив патрульний.

Читайте також: Водій збив трьох учасників протесту: у поліції повідомили подробиці ДТП у селі Стецева. ФОТО

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...