Мед Атлант

Франківці зіграють в регбі на чемпіонаті Європи

Одразу двоє вихованців франківського регбі викликані до лав юніорської збірної України з регбіліг, яка на початку серпня таки зіграє на прем’єрному для себе чемпіонаті Європи серед гравців віком до 19 років.

У травні “синьо-жовті” юніори не зуміли подолати кваліфікаційне сито чемпіонату Європи, програвши одноліткам з Італії (0:50), пише sport.if.ua. Щоправда, незадовго до старту стало відомо, що збірна Росії відмовилась від участі у континентальній першості, яку цьогоріч прийматиме сербський Белград. Таким чином, вакантна восьма позиція дісталась саме українцями.

Окрім “синьо-жовтих”, за перемогу змагатимуться збірні Сербії, Італії, Ірландії, Англії, Шотландії, Уельсу та Франції. Чемпіонат пройде у період з 5 по 12 серпня, а на стадії чвертьфіналу українці зустрінуться з однолітками з Уельсу.

Напередодні старту збірна України запланувала тижневий навчально-тренувальний збір, що розпочнеться 31 липня у Львові. Тренерський штаб збірної викликав до лав команди і двох вихованців франківського регбі – гравців РК “ДЮСШ-2-Станіславів” Любомира Безнощука та Владислава Осипова. Саме з міста Лева наша команда вирушить до сербської столиці.

Читайте також: Спортсмени-рекордсмени: у Франківську нагородили кращих легкоатлетів області. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...