Мед Атлант

Неповнолітній франківець обікрав чоловіка у центрі міста. ФОТО

У центрі Франківська  затримали неповнолітнього хлопця з чужим телефоном в руках. Хлопець викрав мобільний пристрій у нетверезого перехожого. Для правоохоронців маленький злочинець уже добре відомий.

Дитина часто потрапляє у поле зору правоохоронців. Матір позбавлена батьківських прав, офіційним опікуном є тато. Хлопець часто жебракує. Поки був меншим, то гроші люди давали частіше, пояснюють  у поліції. Зараз коштів практично не отримує від небайдужих. Тому хлопець взявся красти. Правда, часто таки серед білого дня і  в людних місцях, інформує МІСТО. До   речі, неповнолітній зловмисник нецензурно висловлюється у  бік людей, може навіть нанести  удар, якщо не отримав бажаного.

У поліції кажуть, що хлопець має легку розумову відсталість. У психіатричній лікарні після десятьох днів лікування виписують хлопця. За деякий час той далі “береться за старе”.

Будь-яка профілактика, себто, що за такі  дії загрожує тюрма, на хлопця не діє. Дитина дуже складна. Ніхто з рідних на хлопця не може повпливати, – каже начальник сектору молодіжної превенції управління превентивної діяльності  ГУНП в Івано-Франківській області Алла Бойчук.

Наразі дитина  під домашнім арештом. Проте хлопець гуляє містом, порушуючи ухвалу суду. Про це в поліції знають через скарги і вживатимуть відповідні заходи.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...