Мед Атлант

Капремонт стартував: вночі дорожники фрезерували старе дорожнє покриття на Галицькій

Як писало МІСТО, у Франківську розпочали капремонт вулиці Галицької в межах роз’їзду на Калуське шосе до вулиці Хіміків.

Вночі дорожники фрезерували старе дорожнє покриття, яке повторно буде використано при регенерації основи методом холодного рсайклінгу.

За ніч ми розпушили і ущільнили дві тисячі квадратних метрів старої дороги. Через сильну зливу роботи довелось переривати. Обмежень додає графік руху комунального транспорту: на інтенсивні роботи ми маємо лише п’ять годин нічного часу. О п’ятій ранку фрезу доводиться зупиняти та переміщати на край дороги, щоб не заважати руху перших тролейбусів, – каже виконроб ТОВ “ПБС” Ігор Бондарєв.

Протягом дня проводяться підготовчі роботи. Зараз експерти компанії складають подальший план робіт, досліджують проблемні ділянки та інше. Після ремонту дорожнє покриття підніметься на кілька десятків сантиметрів. Наразі є проблема із тролейбусною лінією, яка прокладена уздовж дороги.

Контактна мережа тролейбуса на цій ділянці розташовується дуже низько. Після того, як ми піднімемо дорожнє покриття, фури чи інші великогабаритні транспортні засоби можуть її пошкодити. Наразі ведуться переговори із міською владою, щоб лінію підняти вище, – говорить головний інженер ТОВ “ПБС” Микола Сергійчук.

Для прискорення ремонтних робіт буде залучена ще одна бригада. Фахівці обіцяють відремонтувати Галицьку швидко і якісно. Щоправда, у плани може втрутитися погода.

Читайте також: Як виглядатиме нове турбо-кільце на одному з франківських перехресть. ПРОЕКТ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...