Мед Атлант

Озеленення та смітники: чиновники пропонують змінити умови видачі містобудівних дозволів

Комунальник розповів про головні проблеми пов’язані з озелененням міста. Як каже Смушак, найбільшою є деякі забудовники.

Сьогодні, 31 липня, на щотижневій оперативній нараді у мера директор департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак розповів про обслуговування та утримання висаджених дерев.

Передусім, комунальник зупинився на головних проблемах пов’язані з озелененням міста. Як каже Смушак, найбільшою з них є деякі забудовники, котрі не продумують у проектах місць для зелених насаджень.

Величезне прохання зробити озеленення при виданні містобудівних дозволів. Сумно, коли будуються величезні торгові центри, а поруч нема жодного дерева, – каже чиновник.

Смушак додав, що до такої думки дійшли спільного з львівськими колегами. Міський голова Руслан Марцінків підтримав ініціативу.

До того ж, додав заступник мера Олексій Кайда, при видачі містобудівних умов кожного забудовника зобов’яжуть виділять у проекті місце під контейнери для сміття. Інакше – дозволів не нададуть.

Читайте також: Протягом місяця франківці можуть запропонувати новий генеральний план міста

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...