Мед Атлант

Я ногу на дорозі зламала, – мешканці вулиці Трачів вимагають у чиновників ремонту. ФОТО

На сесію  Івано-Франківської міської ради прийшли невдоволені мешканці вулиці Трачів,  що поблизу Вовчинецької. Вимагають ремонту, бо  нереально пройти по дорозі.

Мешканка цієї вулиці запевнила Марцінківа, що дорога  настільки  погано, що вона зламала ногу.  Люди хочуть бачити   відремонтовану дорогу. Чиновники пояснили,  що знають про проблемну вулицю, але поки  грошей на неї не виділяли.

На фото вул. Трачів

Це дотична до мого округу вулиця. Вони зробили переформування верхнього шару. Вулицю засипали грубим щербнем. Якщо ж цьгоріч неможливо зробити цю вулицю, то може підсипати чимось додатково, або зробити щось з грубим щербнем, – додав депутат від  фракції УКРОП Мстислав Тарас.

Коли транспорт  їде у дві сторони, то люди не можуть розійтися з машинами на вулиці, – додав мешканець вул. Трачів.

Мер   наголосив, що зараз модно перекривати дороги і робити незручності іншим мешканцям. Додав, що казав мешканцям Пасічної   і цим говорить: “якщо перекриєте вулицю, то я перший не  буду ініціювати  ремонт цієї ділянки”.

Я доручаю головному комунальнику Михайлу Смушаку йти до  громади і обговорити це проблемне питання. На цю вулицю потрібно  буде близько 6-8 млн  грн.

Вулицю треба ремонтувати, але не все одразу, –  підсумував міський голова.

Володимир Балагура запитав мешканців, хто ж тротуари до подвір`я забрав: міська  рада чи люди.

Читайте також: Вночі розпочнуть капремонт Галицької в межах роз’їзду на Калуське шосе до вулиці Хіміків

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...