Мед Атлант

В Івано-Франківську серед іноземців користується попитом послуга “Шлюб за добу”

За 7 місяців 2018 року   Івано-Франківським міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області зареєстровано 1 548 шлюбів, з них: 502 шлюби зареєстровані в рамках пілотного проекту  Міністерства юстиції України  “Шлюб за добу”.

З іноземними громадянами зареєстровано 125 шлюбів, з них: 100 шлюбів в рамках пілотного проекту  Міністерства юстиції України  “Шлюб за добу”, інформують в прес-службі управління юстиції в області.

Для того, щоб скористатися сервісом з реєстрації шлюбу у скорочені строки, майбутнім нареченим необхідно зробити кілька простих кроків:

1)    Звернутися до організатора державної реєстрації шлюбу, в м. Івано-Франківськ організаторами є: Івано-Франківська філія Комунальне підприємство “Департамент державної реєстрації”(Площа Ринок, 14, офіс, 407) та КП  «Центр розвитку міста та рекреації» (приміщення міської Ратуші) вул. Галицька, 4а.;

2)    Обрати дату та час для проведення державної реєстрації;

3)    Укласти цивільно-правовий договір про надання послуги

4)    Завітати на власне весілля.

Внесення відомостей до Державного реєстру актів цивільного стану громадян здійснюється не пізніше наступного робочого дня після проведення реєстрації шлюбу.

Читайте також: В Івано-Франківську відремонтували світлофор. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...