Мед Атлант

У франківській ратуші одружилася 1000 пара в рамках проекту “Шлюб за добу”

14 лютого минулого року в Івано-Франківську в міській Ратуші перша пара молодят долучилась до проекту “Шлюб за добу”. З кожним днем популярність його зростає і все більше закоханих створюють молоду сім’ю за 24 години.

Сьогодні, 3 серпня, у Ратуші побралася 1000-на пара. Для молодят Юрія та Ольги зробили деякі виключення у зв’язку з ювілеєм події. Наприклад, свідоцтво про одруження вручили на оглядовому майданчику. Привітав молодят з серйозним кроком в їхньому житті міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Я тішусь, що наша Ратуша знову стала осередком створення нової української сім’ї. Колись тут брали шлюб, і ми відновили цю традицію. Це досить символічно, адже Ратуша – серце нашого міста, – підкреслив Руслан Марцінків.

Молодятам він презентував фоторамку для збереження найтепліших спогадів та моментів.

Як розповіла керівниця КП “Центр розвитку міста і рекреації” Руслана Василюк, зараз підприємство організовує церемонії лише в Ратуші. Проте після реконструкції парку планують використовувати у повній мірі також його територію, обдумувати цікаві, незвичайні локації.

До слова, тисячна пара молодять оплатила лише стандартну послугу реєстрації шлюбу, а організація церемонії – коштом комунального підприємства. Такими ж пільгами користуються учасники АТО, які вирішили скористатись послугою “Шлюб за добу” саме в “Центрі розвитку міста та рекреації”.

Нагадаємо, “Шлюб за добу” —  послуга від Мін’юсту, яка діє в Івано-Франківську з лютого 2017 року і дає можливість зареєструвати шлюб швидко та зручно, без попередньої реєстрації та відвідувань відділів ДРАЦСу.

МІСТО спробувало більш детально розібратися, що це таке, доповнити своїм досвідом і розповісти про переваги та недоліки такого сервісу.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...