Мед Атлант

Житло, кіно, крамниці й ресторани: у центрі Калуша зведуть кількаповерховий комплекс. ВІДЕО

На місці колишнього кінотеатру “Відродження” у Калуші планують звести кількаповерховий розважальний центр. Паркінг, кілька кінозалів, крамниці, ресторани, дитячі відпочинкові зони, а також – комфортне житло поруч.

Його має намір збудувати український політик, підприємець В’ячеслав Кредісов разом з партнерами, серед яких “M Group Development”(М Груп Девелопмент),   інформує МІСТО.

Сьогодні в спортивно-оздоровчому комплексі “Акваторія” підприємець зібрав журналістів, щоб розповісти детальніше про свої наміри.

Калуш – місто гордих і небайдужих людей. Тому я готовий відповісти на всі запитання та взяти до уваги цікаві ідеї щодо будівництва такого комплексу, – говорить В’ячеслав Кредісов.

Калушан наразі турбує, якою буде будівля заввишки.

Максимум можуть дозволити дев’ять поверхів, – говорить підприємець.

 

Роботи розпочнуть відразу ж після того, як депутати Калуської міської ради проголосують за відповідний проект.

Треба дивитись в майбутнє. Це має бути дуже гарна будівля, з привабливим фасадом для калушан та гостей міста, – додає дружина підприємця, директор ТзОВ “Відродження 2011”  Ірина Кілко.

Довідка. У 2010 році кінотеатр “Відродження”  викупило ТзОВ «Відродження-2011», серед засновників якого український політик і підприємець В’ячеслав Кредісов та його дружина (калушанка) Ірина Кілко. В лютому цього року В’ячеслав Кредісов зазначив, що для відновлення кінотеатру «Відродження» потрібно аж 5 мільйонів євро, тому й вирішив змінити цільове призначення і звести там також житловий кількаповерховий будинок.

 

Читайте також: Компанія “M Group Development” (Мельник) довела: українці можуть будувати якісне та інноваційне житло. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...