Мед Атлант

У Косові відбувся “Олімпійський день”. ФОТО

Минулого тижня на стадіоні “Колос” міста Косів зібралися понад 200 дітей, які відпочивають у дитячому закладі санаторного типу ЛОК “Карпатські зорі”.

Діти урочисто пройшли святковою колоною на чолі із вихователями оздоровчого закладу, які цього дня перевтілилися у величних та могутніх грецьких богів Олімпу. Саме так розпочався спортивно-масовий захід “Олімпійський день”, повідомляє  прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Юних спортсменів привітав голова райдержадміністрації Віталій Кічеряк. “Олімпійські боги” влаштували дітям вікторину на знання історії і розвитку олімпійського руху, його ідеалів та принципів.

Під звучання Державного гімну України спортсмени вишикувалися у літери, які в кінцевому результаті утворили назву нашої держави “УКРАЇНА”. Спортивні змагання з бігу, метання м’ячика, перетягування канату та спортивні естафети розпочалися під голосні дитячі заклики “Слава Україні! Героям Слава!”, “Україна понад усе”, “Україна – єдина”, “Крим наш”.

У кожному виді змагань визначилися свої переможці та призери. Нагородження всіх учасників “Олімпійського дня” відбулося за сприяння Івано-Франківського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”.

Читайте також: Подружжя митців з Коломиї представило дизайнерські пальта за технологією гуцульського ліжника. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...