Мед Атлант

На Прикарпатті у двох районах представили нових керівників поліції. ФОТО

13 серпня представили особовому складу Тисменицького та  Надвірнянського відділів поліції  нових керівників. Це вийшов своєрідний обмін: одного начальника з Тисмениччини призначили на Надвірнянщині і навпаки.

Їх представив т.в.о начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Василь Кіцелюк. Так, Тисменицький відділ  поліції очолив  полковник поліції  Іван Кавінський, який до цього  очолював  Надвірнянський відділ поліції, інформує сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Представляючи нового керівника,  Василь Кіцелюк  охарактеризував його як професійного, досвідченого, авторитетного та принципового у прийнятті рішень.

Привітали нового керівника  поліції представники місцевої районної та міської влади Тисмениччини та керівники правоохоронних органів району, висловивши сподівання на плідну роботу в розкритті злочинів та забезпеченню охорони та безпеки громадян.

Водночас підполковник поліції Микола Сидорук очолив Надвірнянський відділ поліції. Він за час роботи зарекомендував себе як виважений, професійний та врівноважений керівник.

У  представленні Миколи Сидорука у Надвірнянському відділі поліції взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації, міський голова Надвірної, керівники прокуратури,  СБУ та судово-експертної служби району.

Кожний з них привітав новопризначеного керівника, який кілька років тому уже працював у цьому підрозділі на посаді заступника начальника по слідчій роботі та з особливими емоціями та щирими словами вдячності висловилися про  тривалу і плідну співпрацю з Іваном Кавінським.

Василь Кіцелюк побажав новопризначеним  керівникам  подальшої плідної роботи, зазначивши, що обидва мають достатньо досвіду, аби працювати для людей задля забезпечення їх спокою і безпеки та від імені керівництва обласної поліції подякував представникам влади за схвальну роботу поліції у районах.

Мені особливо приємно чути слова вдячності  керівникам поліції від місцевої влади. Дійсно, від професійного рівня керівника залежить робота і результат цілого підрозділу. Як він зуміє організувати  роботу з підлеглими, налагодити комунікацію з органами місцевого самоврядування, громадськістю таку оцінку і отримає,  – зазначив Василь Кіцелюк.

Нагадаємо, 20 липня 2018 року вперше в історії прикарпатської поліції відділення очолила жінка. ФОТО 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...