Мед Атлант

На Франківщині зловмисник застрелив чоловіка. Тіло вбитого знайшли у лісі. ФОТО

Вбивство трапилося у липні. Правоохоронці у лісі знайшли тіло чоловіка. Зловмисника, який скоїв злочин, затримали вчора, 13 серпня.

Тіло прикарпатця виявили між селами Спас та Кропивище Коломийського району у лісі. На ньому були ознаки насильницької смерті.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено особу загиблого – 54-річного жителя с. Кривоброди, Косівського району. Про це інформує прес-служба ГУНП в Івано-Франківській області.

При огляді тіла чоловіка виявлено тілесні ушкодження у вигляді вогнепальних дробових поранень тулуба та голови.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження передбачене ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України та розпочала пошуки злочинця.

В ході проведених слідчих (розшукових) заходів встановлено, що до злочину причетний 29-річний житель Косівського району, раніше судимий за крадіжки з проникненням та за незаконне поводження зі зброєю, та оголошено його у розшук.

Вчора, 13 серпня, в результаті проведених пошукових заходів, оперативні працівники розшукали та затримали злочинця у одному із сіл Коломийського району. Йому вже оголошено про підозру та вирішується питання про обрання судом міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Зловмисник надав слідству визнавальні покази у вчиненому злочині. За умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, підозрюваному загрожує ув’язнення на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Під час затримання при ньому виявлено предмет схожий на обріз мисливської рушниці, який вилучено на направлено на експертизу. За її результатами буде вирішено питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками вчинення злочину передбаченого ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Читайте також: У Калуші двоє чоловіків побили й пограбували 24-річного знайомого

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...