Мед Атлант

Прикарпатський університет налагодив співпрацю з Академією мистецтв Варшави

ДВНЗ “Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника” здійснив важливий крок у міжнародній співпраці – разом з Академією Мистецтв Варшави розпочинається спільна програма з підготовки реставраторів.

15 серпня лист про співпрацю підписали ректор ДВНЗ “Прикарпатський національний університет ім. В. Стефаника” Ігор Цепенда та проректор з наукової роботи та розвитку Академії Мистецтв Варшави Віктор Єнджеєц, йдеться на сайті університету

Делегація, очолювана проректором з наукової роботи та розвитку Віктором Єнджеєцом,  здійснила візит до Івано-Франківська 14 – 15 серпня. У зустрічі з ректором Ігорем Цепендою та польськими колегами взяли участь також Галина Михайлишин, проректор  з науково-педагогічної роботи Прикарпатського університету, завідувач кафедри образотворчого і декоративного-прикладного мистецтва та реставрації Навчально-наукового Інституту мистецтв Богдан Бойчук, завідувач відділу міжнародних зв`язків Наталія Локатир.

З метою покращення підготовки фахових спеціалістів, переймання закордонного досвіду в галузі реставрації було прийнято рішення розпочати спільну програму з Академією Мистецтв Варшави.

 Програма буде реалізовуватися на кафедрі образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації нашого університету. Це важливий крок. І я вдячний польським колегам, що відгукнулися на співпрацю, – підкреслив ректор Ігор Цепенда .

Читайте також: Молодь з Івано-Франківська впорядкує українське кладовище у Польщі

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...