Мед Атлант

Українцям дали поради, як почати здоровий спосіб життя

Міністерство охорони здоров’я на сайті опублікувало інформацію про початок здорового способу життя.

Від стилю життя залежить наше здоров’я. На його стан впливає багато чинників, зокрема шкідливі звички, малорухливий спосіб життя, високий кров’яний тиск, надмірна вага тощо. Щоб запобігти хворобам, слід підтримувати здоровий спосіб життя. Із таких простих тверджень розпочинаються рекомендації Міністерства охорони здоров’я, що допоможуть розпочати здоровий спосіб життя.

Отож перша порада – планування.

Зміна способу життя – тривалий процес. Тому важливо розподілити його на реальні етапи, які будуть послідовними. Ідея полягає в тому, що кожен етап є підготовкою до наступного, тому ви не повинні поспішати або пропускати етапи.

 

Друга – тільки позитивні цілі.

Ваші стимули повинні бути позитивними. Довготривала робота ефективна у тому разі, якщо вона підтримується позитивним настроєм.

Третя порада – конкретно формулювати завдання.

Усяке завдання має визначатися чітко з часовою конкретизацією. Кількість завдань корегуйте щодо своїх можливостей, адже з великою їх кількістю ви можете не впоратися, а це принесе вам розчарування

Четверта – слідкувати за настроєм.

Лікування основних психологічних проблем та вивчення того, як краще керувати стресом та поганим настроєм, дуже важливі для успіху. Адже ми схильні переїдати, якщо нервуємо. Це може стати на заваді на шляху до здорового харчування та правильного режиму дня.

 

Читайте також: Прикарпатські поліцейські радять, як вберегти велосипед від крадіжки

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...