Мед Атлант

Спочатку душив, а потім бив: франківка звинувачує активіста у побитті сина. ФОТО

За словами мешканки Івано-Франківська Ірини Проскуріної, вчора чоловік пенсійного віку побив її 11-річного сина з інвалідністю. 

 Придивіться до цієї істоти! Цей дідо вчора побив дитину, хлопця 11 років, що має інвалідність. Мого сина. І не просто побив, а непомітно підійшовши зі спини, спочатку душив, а потім наносив удари по голові та животі, – написала Ірина Проскуріна у фейсбуці.

На фото, яке оприлюднила жінка, франківський активіст Василь Томашевський. Він активно бере участь у різноманітних акціях, що відбуваються в Івано-Франківську, відвідує громадські слухання, засідання виконкому та сесії міської ради,  пише КУРС.

Жінка стверджує, що пенсіонер побив дитину через те, що вона гойдалася на залізній трубі у його дворі.

Добре, що це побачила сусідка із балкона, та відвезла дитину у травмпункт, велике їй “дякую”! Звісно, потім зняття побоїв та заява у поліцію. Та чи буде покарана та людина, якщо справа в нашій країні проходить лише по статті “хуліганство”?! – пише жінка.

Як повідомили у патрульній поліції Івано-Франківської області, вчора надійшло повідомлення від педіатра про те, що по вулиці Мазепи невідомий чоловік побив 11-річного хлопчика. Деталі з’ясовує слідчо-оперативна група.

Читайте також: ДТП на Прикарпатті: машина злетіла у воду, двох людей врятовано, третю – шукатимуть водолази

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...