Мед Атлант

У Франківську відбудеться благодійний концерт “На шапку”

В Івано-Франківську розпочали благодійний проект “На шапку”.

Подробиці проекту повідомили сьогодні, 27 серпня, на прес-конференції.

“На шапку” – серія благодійних концертів на підтримку онкохворих дітей Івано-Франківська та Онкогематологічного відділення Івано-Франківської обласної дитячої лікарні. Такий проект уже три роки реалізовується у Києві. Його започаткували  Radio ROKSSonya Sotnyk та фонд СВОЇ.
Ініціатори та організатори у Івано-Франківську – ГО “Громадська ініціатива Галичини”, а також ГО ДонорUA Прикарпаття, ГО «Інновація Креативність Дія», Благодійний фонд Долоньки доброти.

Організатори зазначили, що планують реалізувати серію концертів. Перший із запланованих відбудеться у четвер 30 черпня о 19.00 на затишному літнику в гриль-барі Grand America · Bar&Kitchen. Вхід вільний, усі охочі можуть залишити кошти для лікування дітей у “шапці”, капелюху, що знаходитиметься перед сценою. На концерті гратимуть струнний ансамбль Quattro Corde String Ensemble (19.00 – 20.00), етно-рок гурт КораЛЛі / KoraLLi (після 20.00)

Всі виручені таким чином кошти буде спрямовано на потреби важкохворих дітей, що лікуються в Онкогематологічному відділенні ОДКЛ Івано-Франківська.

Леся Качурова, голова ГО “Громадська ініціатива Галичини” зазначила:

Ідея такого концерту виникла, бо у нас дуже багато благодійників, якщо слід об’єднати людей, чому це не зробити на такій акції, де поєдуюються добро і спілкування в одному місці.

Святослав Якимчук, власник закладу, підкреслив, що для Grand America · Bar&Kitchen важливо брати участь у такому проекті, оскільки заклад створювався і як місце культурного розвитку, відпочинку для душі, підтримки проектів.

Організатори закликають іванофранківців брати участь у благодійниій акції, а також закликають долучитися до неї музикантів.

Інформацію про збір та передачу коштів, які підуть направлено, публікуватимуть у соцмережі.

Читайте також: В Івано-Франківську провели благодійний арт-пікнік. ФОТО

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...