Мед Атлант

24 автобуси до кінця цього року виїдуть на вулиці Франківська, – Марцінків

Першочергово вони охоплять новий комунальний маршрут “Симоненка – Онкодиспансер” (Симоненка – Вовчинецька – Вокзал – Лепкого – Січових Стрільців – Чорновола – Петлюри – Коновальця – Онкодиспансер).

Про це йдеться на сторінці Руслана Марцінківа у фейсбук.

Нагадаємо, МІСТО писало, що в Івано-Франківськ не надійдуть 12 комунальних автобусів. Мовляв, причиною ненадходження є велика кількість замовлення на підприємстві, а також тимчасова неспроможність міста оплатити усе замовлення одразу. Таку інформацію повідомив директор “Електроавтотрансу” Віталій Галутяк.

Керівник ЕАТ Віталій Галутяк зауважив, що справді, ми спочатку передбачали дві великі поставки. У процесі реалізації проекту змушені були відмовитись від такого задуму через фінансову та технологічну складову. По-перше, мали корективи та зауваження до комплектації автобусів. По-друге, дві великі поставки профінансувати одразу було б набагато складніше для міського бюджету, – прокоментував Марцінків.

Відтак, замість поставки у два етапи (по 12 одиниць) надали перевагу поступовому надходженню всіх 24 автобусів протягом осені, адже так технологічно та фінансово вигідніше. Таким чином, нові автобуси до Франківська почнуть прибувати протягом наступних трьох місяців, проте кінцевий термін поставки за Договором залишився незмінним.

Затримка пов’язана також з тим, що наше місто відмовилось прийняти частину корпусів через технологічні проблеми виробника під час фарбування. Крім того, виробник на вимогу міста додатково обладнає салони автобусів системою відеонагляду та GPS-трекерами на паливо, – пише міський голова.

Автобуси в повній кількості будуть поставлені відповідно до закінчення терміну дії Договору, тобто до 20 грудня цього року як і передбачалось.

Читайте також: На кожні 20 місць для стоянки автомобілів у Франківську повинен бути один паркомат

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...