Мед Атлант

На Косівщині буде нова поліцейська станція

30 серпня на Косівщині відкрили нову поліцейську станцію, що обслуговуватиме мешканців сіл Рожнів, Кобаки та Хімчин, загальною кількістю населення близько 12 тисяч.

Інформацію про відкриття станції опублікувало на сторінці у Фейсбуці Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Станція запрацювала у селі Рожнів Косівського району в приміщенні Будинку культури. За кошти територіальної громади тут обладнано робочий кабінет поліцейського та встановлено комп’ютерну техніку, повідомляє ГУНП.

У відкритті станції взяли участь начальник управління превентивної діяльності ГУНП в Івано-Франківській області Микола Іваницький, голова Рожнівської ОТГ Сергій Радиш, заступник голови ОТГ Роман Матейчук, депутати Рожнівської ОТГ та начальник Косівського відділу поліції Олександр Байдусь.

Микола Іваницький від імені керівництва обласної поліції висловив щиру подяку Рожнівській громаді за підтримку та зазначив, що відтепер поліцейські, які будуть поруч з населенням, оперативніше реагуватимуть на звернення громадян і в загальному присутність поліції у селах сприятиме профілактиці правопорушень на територіях обслуговування.

Читайте також: На Прикарпатті поліція затримала злодія, що викрав мотоцикл

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...