Мед Атлант

На Косівщині орудує банда злодіїв

Минулої доби до Косівського відділу поліції надійшло чотири повідомлення від жителів району про те, що в їх оселях побували злодії і викрали цінні речі, ювелірні прикраси та гроші.

За фактами крадіжок відкрито кримінальні провадження за ч.3 ст. 185 КК України (Крадіжка). Правоохоронцями проводяться слідчо-оперативні заходи по встановленню осіб, які скоїли крадіжки.
Поліція попереджає, що крадіжки з помешкань, в більшості випадків, здійснюються серед білого дня, в той час, коли всі на роботі або їдуть за покупками. А в святкові дні – у вечірні часи, коли люди йдуть в гості або ж їдуть на відпочинок. Досвідченому злочинцю визначити відсутність господарів вдома не є складно. Злодії проникають до помешкань через вікна та шляхом пошкодження пластикових вікон, пошкодження замків вхідних дверей.

Зазначимо, що байдужість громадян та нехтування елементарними правилами безпеки – на руку злодіям. Слідкуйте хто саме ходить неподалік вашого будинку, чи будинку сусідів, а також звертайте увагу чи не мають слідів пошкодження замки вхідних дверей. Якщо ви помічаєте підозрілих осіб, що укручуються біля вашого будинку, чи будинку сусідів, – не намагайтеся самі щось вирішити, а відразу повідомляйте поліцію за номером «102». На місце виклику негайно буде направлено працівників поліції, які й перевірять підозрілих осіб.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...