Мед Атлант

Поліція затримала зловмисника, який влаштував стрілянину в селі на Богородчанщині. ФОТО

Близько першої години ночі 3 вересня до поліції повідомили телефоном “102” про те, що у селі Дзвиняч Богородчанського району невідомий вистрілив із предмета схожого на рушницю.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка виявила залишений зловмисником легковий автомобіль та предмет, схожий на мисливську рушницю, не зареєстровану в установленому законом порядку. За цим фактом розпочали кримінальне провадження.

В ході першочергових слідчих дій правоохоронці встановили особу порушника – 26-річного жителя Богородчанського району, а пізніше – місце його перебування. На підставі доказів причетності до злочину, його затримали у порядку ст.208 КПК України.

Фігурант пояснив у поліції, що між ним і ще двома чоловіками виник словесний конфлікт, в ході якого він вистрілив у повітря.

Дії зловмисника кваліфіковано, як вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання судом міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Такий злочин карається позбавленням волі на строк від 3-ох до 7-ми років.

Читайте також: Суд відправив під варту 35-річного чоловіка, який здійснив розбійний напад на Коломийщині

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...