Мед Атлант

Двір на вулиці Вовчинецькій отримає комплексний благоустрій за 4, 3 мільйона гривень. ФОТО

В Івано-Франківську проведуть капітальний ремонт двору на вулиці Вовчинецькій, 198а-200. У створенні проекту мешканці брали участь особисто.

Про це на сторінці у соцмережі повідомив міський голова Руслан Марцінків.

Двір великий, отож, і обговорення було активним, емоційним, масовим. Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою намагався врахувати побажання всіх і кожного, – йдеться у дописі.

Спершу тут планують замінити мережі. Великі проблеми були з водовідведенням, через це старе покриття швидко знищилось. У проекті також – облаштувати тротуари, проїзд.

На місці старої дитячої споруди-фортеці з’являться круті форми з рельєфу. Такі собі гірки будуть тішити малечу і взимку на санчатах, і влітку, граючись в альпіністів-початківців. А ще дітвору потішить спортивний майданчик, де можна буде активно провести дозвілля і підкачати м’язи, – додає міський очільник.

Підрядника на проведенення капітального ремонту міжбудинкових проїздів і прибудинкових територій біля будинків № 198А – 200 на вулиці Вовчинецькій в  Івано-Франківську Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою визначив в системі  електронних публічних закупівель Prozorro.

Найнижчу ціну на торгах запропонувало ТОВ “Карпатновобуд”- 4 328 000 гривень.

Планується, що всі роботи завершать до 31 грудня 2018.

Читайте такожДо одного з франківських підприємств збудували дорогу. Загальна вартість благоустрою – 6 мільйонів гривень. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...